Деталі блогу

Image
Image 09
Вт
  • Anna

Швидкі від "Паляниці"

Наша Паляниця почала існувати з 28го лютого. З того часу пройшло 6 місяців повномасштабної війни, а через нас в Україну пройшло сотні тон гуманітарної допомоги різного характеру. Врешті-решт ми зосередили увагу на медицині і вже як 2,5 місяці здебільшого займаємося тільки цим.

Тому зараз буде звіт в цифрах, які скажуть самі за себе:

- 11 машин Швидкої Допомоги

- 15 000 турнікетів

- 7 фур по 22 тони різної гуманітарної допомоги медичного призначення (ліки, бандажі, шприці з голками, маски, халати, антисептики, медичні рукавиці, дихальні фільтри, аспіраційні катетори, кровоспинні засоби, хірургічні набори для зщивання, пристрої для пункції, набори для обробки ран, комплект звичайних ліків першої допомоги, набори реанімаційних ліків – дофамін, епініфрин, адреналін, вазоперсин, набори для інтесивної терапії, перев’язочні матеріали, інфузийні розчини)

- 17 VAC-апаратів

- 10 000 гемостатиків

- Укомплектовані аптечки для військових

Ми допомогли і продовжуємо допомагати по таких напрямках, як: Катеринопіль, Кривий Ріг, Краматорськ, Буча, Харків, Дніпро, Сіверодонецьк, Запорізька область, Магдалинівка.

⠀А ми закликаємо вас продовжувати донатити і допомогати ЗСУ і не забувати, що навіть 10 гривень закривають великі збори.

Слава Україні! Героям Слава!

Перемога близько!

Copyright 2024 Паляниця. Designed By SimplexPage