Деталі блогу

Image
Image 11
Нд
  • Anna

Люди, яких ви повинні знати!

Часто за кавою, на п’ятихвилинках, ми пригадуємо, з чого все починалося: як ми збиралися, знайомилися, як слабо розуміли, що краще робити і в які напрямки бити з допомогою.
Ми пам"ятаємо, як сон був по 20 хвилин, і цілий час він переривався повідомленнями, новинами, дзвінками. Та й в цілому, важко спати, знаючи, що твої співвітчизники там, переживають жахіття війни.

Але ми розуміли, що найкращий спосіб допомогти - це знайти гарні і надійні контакти на території України і співпрацювати разом.

Так і сталося: Волонтерський Штаб “Кривий Ріг”  допомогіг нам перегнати машини Швидкої Допомоги і доставити їх до Криворізької лікарні 1000ка. Пані Ольга, одна з волонтерок штабу, самостійно їх привезла із Польщі, адже чоловіки обмежені у виїзді за кордон.

Та й взагалі, Криворізький Волонтерський Штаб здебільшого складається із жінок, діяльності яких може позаздрити багато хто. Наші жінки - войовничі амазонки, які мають наче невичерпні запаси енергії і сили, а особливо в критичні моменти.

Багато що впало на плечі цих людей, і те, як вони продовжують крокувати, високо піднесши голову, змушує їми захоплюватися. Пані Ірина плете сітки, пані Яна і Пані Оксана з Маріуполя нестомно стоять на виданні і сортуванні речей, Пані ВІкторія із Бахмута шиє подушки та постільну білизну, Пані Лариса з Лисичанська збирає матеріали на окопні свічки і виготовляє їх для фронту. Всі ці незламні жінки бачили пекло війни на власні очі, і після цього прийняли для себе єдине правильне рішення - залишитись і допомагати.

А ми прийняли рішення для себе - допомогти їм і хочемо залишити про них згадку на нашій сторінці.

Дякуємо вам за те, що ми маємо змогу співпрацювати і допомагати один одному, а значить - наближати нашу перемогу з кожним кроком!
Слава Україні! 

Copyright 2024 Паляниця. Designed By SimplexPage